Bli den bästa versionen av dig själv.

Jag vet att det kanske låter lite väl ambitiöst. Men ett av Soulfuls mål är att du mer och mer blir den bästa versionen av dig själv.

Färdiga blir vi ju aldrig. Och det där med att utvecklas har vi olika förhållningssätt till. En del älskar tanken på att utvecklas och anta nya utmaningar. Andra känner en stress av blotta ordet utveckling, det är som att det triggar en känsla av att inte vara tillräckligt bra.

När jag tänker på att vi ska vara den bästa versionen utav oss själva så tänker jag att vi var och en är unika. Jag vet, ett slitet uttryck, men ändå så rikt. Vem är du? Vem vill du vara? Hur känner du dig bekväm? När trivs du och med vad?
När jag tänker på att bli den bästa versionen av oss själva så tänker jag att det är att se vilka vi är och våga blomma i det som just vi är skapade till. Att det finns ett omåttligt värde i varje människa, oavsett hur “lyckade” vi är i andras ögon. Det är att våga skala bort sånt´ som har lagts på oss, uttalats om oss av andra eller en roll som vi helt enkelt tagit för att vi upplevt att världen hart förväntat sig det av oss. Och att omfamna sådant som vi längtar efter, att våga testa nya saker eller förhållningssätt som vidgar på våra gränser och gör oss mer och mer fria. Fria att ha kul, att skratta, att tycka om (både oss själva och andra) och att vila.

Förra året sjöng vi “There will be miracles when you believe…” i Kören Soulful. Jag vet att den sången berörde många i kören. Ibland har vi en stark tro på att situationer och omständigheter kan förändras. Ibland orkar vi inte tro. Då får vi tro för varandra. Och en sådan plats vill Soulful vara. En plats där vi har kul tillsammans. En plats där vi stretchar våra gränser. En plats där vi både peppar och pushar. Och en plats där vi tror. Tror på varandra och för varandra. På att vi är unika, älskade, vackra och betydelsefulla. Att saker och ting kan förändras. Att var och en är en viktig del av världen. Och att det är möjligt att mer och mer bli den bästa versionen av oss själva.Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar