SOULFUL Self Leadership

Längtar du efter att leva livet fullt ut? Att ta vara på dagarna, utveckla din potential, leva hållbart? Och dessutom ha kul!  
Välkommen till Soulful Self Leadership!

Vårt mål är att du ska leva ett framgångsrikt liv! 
Framgång kan vara att göra karriär och tjäna stora pengar. Det kan vara att umgås med dem man älskar, att doktorera på sitt favoritämne eller odla sin egen mat. Ett framgångsrikt liv är ett liv där du lever utifrån din längtan, dina värderingar och vågar välja det som är viktigt. Att helt enkelt bli den bästa versionen av dig själv! Och leva med energi, glädje och mening. 

I nuläget finns har vi inga inplanerade kurser av Soulful Self Leadership – en kurs i självledarskap och livscoaching.


Soulful Self Leadership

Soulful Self Leadership är inte bara en kurs. Soulful Self Leadership är en process som du kan kliva in i, där du uppmuntras att reflektera över ditt liv, måla bilden av det livet du vill leva tydligare och ta de steg du behöver ta för att leva mer i överensstämmelse med din längtan. Du får redskap att hantera de utmaningar som just du möter och tränar på din kompetens att leda ditt eget liv. Du kommer att jobba i grupp i de moment där det känns bekvämt samt få coaching och uppföljning både enskilt och i grupp.  

Men hur svårt kan det vara? Behöver man gå en kurs för detta?  

Vår erfarenhet är att det är rätt svårt att göra hållbara livsförändringar. De flesta av oss lever i ett högt tempo och upplever en stor press och förväntan från många håll. Dessutom är vanans makt är stor. Oftast tar vi oss inte tid till att fundera på om våra val och prioriteringar leder oss till det liv vi vill ska vara vårt. 

Undervisningen är främst baserad på såväl modern forskning om hur vi människor fungerar, beteenden och vår hjärna samt praktiker från etablerad coaching och beteendeutveckling. 

Kursen består av fem kvällar där föreläsningar varvas med workshops; individuellt och i grupp.

För att kursen ska ännu större genomslagskraft i ditt liv har du som går Soulful Self Leadership möjlighet att lägga till ett personligt coachingpaket till ett reducerat pris. Det innebär att vi möts för coachande samtal efter varje kurstillfälle. De personliga coachsamtalen ger dig ännu större möjlighet att bearbeta och skapa kraft och momentum kring dina personliga mål, utmaningar och handlingsplaner.

Så här säger tidigare ett par av de kursdeltagarna:

”Jag känner att jag har blivit starkare, fått bättre självkänsla… och att jag kan sätta ord på vad jag behöver göra, vad jag behöver förändra.”

”Man får chans att pröva teknikerna i verkligheten och över tid vilket ger större chans för dem att göra skillnad. Man ser och upptäcker vad man skapar för hinder för att lyckas och kan få hjälp att gå runt dem med hjälp av de personliga samtalen.”

”Detta är helt klart en av de bästa kurser jag gått i hela mitt liv och det är en del…”

Efter kursen har du:
– en tydligare känsla av mål och mening.

– definierat vad du längtar efter och vart du är på väg.

– identifierat “nyckelaktiviteter” som leder dig att nå dina mål.

– förtydligat vilka dina största hinder för att nå dina nål är.

– fått verktyg för att komma förbi det som har hållit dig tillbaka.

– större glädje, stabilitet och energi.

– skapat nya vanor som förändrar ditt sätt att tänka, vara och agera.

Plats: I nuläget är ingen kurs under planerad under hösten 2021.

Kostnad kurs: 2900 kr inkl moms (2320 kr exkl moms) 
Kostnad kurs + personlig coachning 5 x 1timme pris: 6650 kr inkl moms (5320 exkl moms) ordinarie pris 7 150 kr.

Kursens längd:
I nuläget är ingen kurs under planerad under våren 2022.

Kursdatum:
I nuläget är ingen kurs under planerad under våren 2022.

Kursledare: Kristine Arapovic Lindetorp 
Kristine har en examen i pedagogik och sång från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, är diplomerad coach samt har en examen i teologi från Chester University.

Anmälan: För att anmäla dig, klicka här.

Personlig Coaching

Att leda sig själv är bitvis utmanande och kräver mycket mod, kraft och energi! Att ha en personlig coach är som att ha en personlig tränare för livet – du tränar din mental styrka samt din förmåga att leva stringent och målmedvetet.

Personlig coaching ger dig bl a utrymme att tillsammans med en coach bearbeta dina utmaningar, få syn på dina dolda mönster, bryta vanor som du vill bli av med samt skapa nya som leder dig mot det liv som du vill leva. Din coach hjälper dig att hålla linjen som du har bestämt dig för att följa och undvika att ge upp när du känner att “det nog inte är någon idé”. Du får kraft, energi, push och pepp helt enkelt!

Coach: Kristine Arapovic Lindetorp, diplomerad coach.

Anmälan: skicka ett mejl till info@soulful.nu om du är intresserad av coaching. Tillsammans kan vi undersöka om coachsamtal skulle passa för dina behov.

Kostnad: Coachingserie 10 ggr: 8500 kr (6800 exkl moms)
Coachingserie som tillägg till kurs i självledarskap 5 ggr: 3750 kr (3000 exkl moms)