Önskar du att du skulle kunna sjunga bättre?

Önskar du att du skulle kunna sjunga bättre?
Om du har hamnat här på min sida tycker du antagligen om att sjunga och längtar efter att bli ännu bättre! Och du kommit rätt, det är möjligt för ALLA att träna upp sin sångröst. Välkommen till SOULFUL singing!

Älskar du att sjunga men är tveksam över om det låter bra? Vågar du inte sjunga så att andra hör? Eller har du kanske en stark röst men blir snabbt trött och hes?

“Värt varenda krona – tacksam att jag fick chansen och att jag gav denna tid till mig själv!”

Deltagare hösten 2023

Många personer tycker att deras röster är för svaga och ostadiga och känner sig osäkra i sången. Rösten kanske bryts ofta och man har svårt att få luften att räcka till. Det gör att man inte vågar sjunga så att andra hör. Man kanske inte heller vågar tala inför andra eller ens prata på möten i jobbet för att man är rädd för att rösten inte ska hålla. Andra har starka röster men blir lätt hesa och ansträngda och skulle vilja hitta klangen och ha mera flow och stabilitet i sången.

Jag vet hur tråkigt det är när man inte trivs med sin röst eller våga ta plats och höras. Det är pinsamt när rösten darrar och spricker. Och det är jättetråkigt att inte orka sjunga så länge innan rösten ”tar slut” och man blir trött och hes!

Men det behöver inte vara så! Ingen ska behöva skämmas för sin röst eller inte orka sjunga för full hals.

“Jättebra tips, tekniker och pepp”

Deltagare hösten 2023

Ja tack! Jag vill gärna ha en gratis minilektion!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.

Tänk om du skulle hitta din unika röst!

Och kunna sjunga fritt med en härlig klang och skönt flow. Kunna stå framför andra och både sjunga och tala och känna dig trygg och säker! Ta de där höga tonerna med lätthet och riktigt kunna sjunga ut! Visst skulle det kännas härligt?

Jag vet att det är möjligt!

Jag heter Kristine Arapovic Lindetorp. Min sångpedagogexamen tog jag på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och sedan dess har jag hjälpt hundratals personer i både London och Stockholm att hitta sin unika röst, känna stabilitet i sången samt glädjen och energin av att våga ta plats och sjunga med och för andra.

“Jag känner själv att jag utvecklas och det ger glädje och självförtroende”

Deltagare hösten 2023

Det är inte svårt att lära sig sjunga men…

…jag vet att det kan vara svårt att veta hur man ska öva för att kunna sjunga bättre.

Jag vet också att det kan vara svårt att få till den där dagliga träningen och uthålligheten för att på lång sikt träna sin röst.

Därför har jag skapat ett unikt upplägg för din sångträning med en egen metod, SOULFUL singing!

Genom SOULFUL singing-metoden får du hjälp upptäcka din röst, verktyg för att bygga upp den så att du kan sjunga fritt och stadigt och ett sångarcommunity som peppar och hejar på så att du kan vara uthållig i längden. 

Vårt träningsprogram:

Så här ser vårt träningsprogram ut:

SOULFUL singing basic.

I SOULFUL singing basic ingår:

  • Sex veckors träningsprogram i sång, se beskrivning nedan.
  • Möjlighet att köpa till en 30 minuters sånglektion via Zoom.
  • Tillgång till hela träningsmaterialet under 12 månader.

Så här ser det sex veckor långa träningsprogrammet ut:

Varje vecka under sex veckor får du:

  • Sångträning i en ny modul, med ett nytt tema, för varje vecka i sex veckor.
  • En instruktionsvideo där jag går igenom veckans tema och veckans byggstenar.
  • En ca 15-minuters video per dag i fem dagar där du får träna själv hemma tillsammans med mig och min man Hasse som är professionell pianist. 
  • Pdf:er med övningarna beskrivna i text och bild

Ladda ner en gratis provlektion!

Om du vill möta mig och se hur undervisningen kan fungera, så ladda gärna ner en gratis minilektion! Där får du lära dig en av de absolut viktigaste byggstenarna för att kunna sjunga med mer flow och säkerhet!

Ja tack! Jag vill gärna ha en gratis minilektion!

Vi spammar inte! Läs vår [link]integritetspolicy[/link] för mer info.

Detta behöver du för att kunna vara med:

För att kunna vara med i sångträningen SOULFUL singing behöver du en mobil, platta eller dator samt ca 15 minuter sex dagar i veckan under sex veckor. Så enkelt är det att få en stabilare sångröst!

Har du frågor? Hör av dig!

Om du har frågor angående de olika träningsprogrammen, om innehåll och om de skulle passa just dig, så skriv till mig genom att klicka här:

Läs mer om vad tidigare deltagare säger:

”Jag tycker att träningen har varit jättebra! Jag slängde mig in i det… men det har verkligen varit häftigt hur mycket det går att utvecklas! Det är också häftigt när jag kommer till kören, att man har med sig nya tekniker och man kan använda dem. Man blir minder hes!”
-Stina Söderberg

”Det har varit otroligt utvecklande! Jag var verkligen nybörjare när jag startade och jag känner att jag utvecklas. Man får självförtroende och det blir bara roligare och roligare! Och jag vågar mer!”
-Anita Kankimäki

”Jag har sjungit hela livet, men känt att det finns saker som jag tappat bort och behövt bli påmind om hur man gör. Så att verkligen hitta stödet, det har varit riktiga aha-upplevelser för mig, det känns jättebra!” -Karin Forsman

”Jag har lärt mig jättemycket och rösten utvecklas. Speciellt den sista veckan var jättegivande för det var då man fick ihop allting. Hela programmet följer en logisk ordning och på slutet känner man att man för ihop alla delar! Wow, det gick ju, nu känner jag att jag får ihop det! Det är jättebekvämt att det är digitalt, annars skulle det aldrig funka, så man kan öva när man vill. Så det har varit jättebra!”  
-Eva Curtin

”Jag började den här träningen eftersom jag kände att jag inte kunde sjunga längre efter Covidinfektioner. Så jag gav mig det här, och träningen har gjort att jag har hittat tillbaka. Efter konserterna kände jag mig inte trött i stämbanden och det var inga problem att prata. Och det är jätteskönt att känna att jag är på banan igen, att min röst fungerar!”
– Magdalena Birgersdotter

“Det här har varit fantastiskt roligt! Jag är så glad att det fanns möjlighet kombinera sångträningen med körövningar, det har gett mig jättemycket! Jag ville öva mycket på skarven och det har jag fått göra! Jag är så glad, det har varit så kul, och jag är jättetacksam och jag märker att jag sjunger mycket mera självsäkert och med starkare röst och mera kraft. ” – Ing-Marie

”Hela kursen har ju varit helt fantastisk för att få lite koll på hur man gör med rösten, att slippa bli hes och torr… den har gett jättemycket, verkligen!” -Birgitta Fägerholt

”Alltså det är så många grejer! Dels har jag kunnat tillämpa teknikerna från träningen när jag sjunger i kör, vilket har varit jätte-jättebra. Och jag har fått feedback att mina körkompisar märker att jag har vågat ta i mer och att de hör att jag har utvecklats på de höga tonerna. Så det har varit roligt! Jag har sjungit mycket i mitt liv, men jag har aldrig teoretiskt vetat hur man gör, men känt ofta att jag är hes i flera dagar efter en konsert. Men nu blir jag inte hes och tappar inte rösten, och det är på grund av den här träningen! Och nu har jag sökt en operakurs!”
-Ines

”Det har varit fullpott för min del. Ni är så otroligt professionella!”
-Katja