SOULFUL HT2024

Längtar du efter energi, glädje, gemenskap, bättre kontroll på din röst, en djupare andning och att få uppleva musiken strömma genom kroppen? Då är Soulful kören för dig. Du behöver ingen tidigare sångvana. Din röst blandar sig med över 100 andra sångare där du kommer märka hur du utvecklas bara genom att vara med. Soulful leds av de erfarna musikpedagogerna Hans och Kristine Arapovic Lindetorp som fick Salems kulturstipendie 2021. 


Att sjunga i kör är fantastiskt kul. Körsång har även bevisat hälsofrämjande effekter för både den mentala och fysiska hälsan. Inga förkunskaper krävs för att sjunga i Soulful. Du kommer att lära dig under vägen och kunna öva hemma med hjälp av enkla videoklipp där du kan öva på stämmorna.

Soulful övar i aulan på Rönninge gymnasium på torsdagar kl 19:00-20.30 och vi bjuder på kaffe och te från kl 18:30 för alla som vill komma lite tidigare. Gymnasiet ligger 3 min promenad från Rönninge station. 30 min med pendeltåg från Stockholms city. Första övningen för hösten är torsdagen den 5 september.

Repertoaren består till största delen av härliga pop- och soul- och gospellåtar men självklart sjunger vi även en del traditionella sånger när vi närmar oss jul.

Detta ingår:
– 13 körrepetioner á 1.5 timme då vi tränar rösten och sjunger roliga låtar. Start torsdagen den 5:e september 2024.
– en app med inspelningar av alla stämmor så att du kan öva hemma
– medverkan i SOULFULs julkonserter i början av december tillsammans med artister och musiker.
– öppet köp – om du ångrar dig efter första repetitionen får du pengarna tillbaka.